Toms Schoenen

Toms Schoenen

Na een reis doorheen Argentinië in 2006, richtte de Amerikaan Blake Mycoskie het merk TOMS op. Zijn doel? Elk kindervoetje voorzien van een schoen. Vanuit het principe "One for One" schenkt TOMS voor elke verkochte schoen een paar nieuwe schoenen aan kinderen in nood over de hele wereld. Dit idee groeide uit tot een duurzaam businessmodel gebaseerd op liefdadigheid. Ondertussen gaf het merk al meer dan 60 miljoen paar schoenen weg aan kinderen in meer dan 70 landen.
Ook Torfs gelooft in deze filosofie en biedt daarom frisse TOMS dames- en herenespadrilles aan. Ontdek deze praktische canvasschoen in verschillende kleuren, dessins en afwerkingen of kies een ander model uit het Toms aanbod.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

TOMS breidde hun schoenenlijn uit met een zonnebrillenlijn waarvan de opbrengst naar duurzame oogverzorging gaat. Maar ook daar bleef het niet bij want TOMS verkoopt ook koffie -TOMS Roasting Co. Coffee- zodat ze met de opbrengst proper water kunnen voorzien voor mensen in nood. Met de opbrengst van de -TOMS Bag Collection- kan er een degelijke opleiding en geboortepakketten gegeven worden om vrouwen in nood te ondersteunen tijdens hun bevalling.
Laat zien dat ook jij het hart op de juiste plaats hebt, koop online jouw favoriete paar en werk mee aan een betere wereld. We nemen de verzendkosten voor onze rekening en ook de retour is gratis. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat