Schoenen van Timberland

Schoenen van Timberland

Timberland is een outdoor- en lifestyle merk dat de eerste waterdichte schoen op de markt bracht. Ze hebben sindsdien niet stilgezeten en willen verder innoveren en op een maatschappelijk verantwoorde manier blijven werken. Ze stelden daarom zelf bijzonder strenge regels op die in elk deel van het productieproces gevolgd moeten worden. Om de impact op het milieu te verkleinen, gebruikt Timberland hernieuwbare, biologische en gerecycleerde materialen. Hun leer is afkomstig van milieuvriendelijke leerlooierijen en hun schoenen zijn 100% pvc-vrij. Duurzaamheid dragen ze bij Timberland dan ook hoog in het vaandel!
Is een Timberland schoen afgewerkt met Gore-Tex, dan is hij gegarandeerd 100% wind- en waterdicht. Schoenen met SensorFlex zolen bezorgen je een maximaal draagcomfort omdat ze een stuk lichter zijn dan de andere Timberland modellen. Voor elke ondergrond is er een Timberland die je de gepaste ondersteuning zal bieden en ervoor zorgt dat je jouw grip niet verliest. Elk Timberland model heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken.
Naast de iconische Timberland boot tref je bij Timberland ook ander gepast schoeisel aan voor het hele gezin. Duik snel in ons volledig assortiment schoenen van Timberland.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Bestel online Timberland schoenen voor het hele gezin, en laat het avontuur beginnen! Je betaalt geen verzendkosten en ook het retourneren is gratis. Heb je nog vragen? Geen nood want onze klantendienst geeft je graag antwoord op maat en dit 7/7.
De EARTHKEEPERS® collectie van Timberland kan je in de winkel betalen met papieren ecocheques.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat