Bootschoenen en Mocassins van Sebago

Bootschoenen en Mocassins van Sebago

De naam SEBAGO werd door de ontwerpers gekozen uit respect voor de indiaanse ambacht en omdat de firma dicht bij het Sebagomeer gesitueerd is. Ze kwamen met het idee om een praktische, sportieve schoen te ontwikkelen met als belangrijkste kenmerken: waterbestendig, antislip en warmtewerend. Ideaal voor zeilers dus. Inmiddels zijn deze bootschoenen, de Docksides, een hype over heel de wereld en een waar icoon voor de echte liefhebbers. Gaat jouw voorkeur eerder uit naar een soepelere bootschoen dan hebben de Litesides alles wat je nodig hebt. Ze zijn 30% lichter dan de Docksides! Naast deze twee toppers is er nog de Harper, een uiterst comfortabele mocassin voor dames. Alle Sebago modellen krijgen 10 op 10 voor comfort en duurzaamheid en worden daarom met de hand gemaakt.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Het materiaal aan de buitenzijde van de Sebago Docksides en Litesides bootschoenen bestaat voornamelijk uit leder, nubuck of daim en ze zijn leer gevoerd. Ze beschikken beiden over lederen veters en roest- en nikkelvrije veterringen. De zolen zijn gemaakt van rubber, zijn anti-slip en laten geen sporen achter.

Wat is nu het verschil tussen de Sebago Docksides en de Sebago Litesides?

  • De Docksides hebben een echte mocassin constructie en de zool is volledig doorgenaaid, duurzaamheid verzekerd dus! Voor het voetbed wordt Ortholite gebruikt en dit staat garant voor demping, vochtregulatie en is ademend. Dit voetbed is niet uitneembaar.
  • De Litesides zijn 30% lichter dan de Docksides. Ze beschikken over een anatomisch, uitneembaar EVA voetbed. De EVA tussenzool garandeert je een beter schokabsorptie. Zacht leer zorgt voor extra draagcomfort.

Koop je nieuwe Sebago schoenen online. We nemen de verzend- en retourkosten voor onze rekening. Heb je nog vragen? Aarzel niet om onze klantendienst te contacteren, ze geven je graag de nodige info.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat