Schoenen en tassen van Nero Giardini

Schoenen en tassen van Nero Giardini

Om de hoge kwaliteit van hun producten te garanderen worden de schoenen van Nero Giardini ontworpen en gemaakt in Italië. Zo kunnen ze al jaren rekenen op het vertrouwen van hun klanten en blijven ze jobs creëren. We zijn verheugd om bij Schoenen Torfs enkele mooie pumps, sandalen, enkellaarzen en veterschoenen van Nero Giardini te mogen aanbieden voor dames. De fijne plateauzolen zorgen voor extra schokdemping tijdens het stappen en zijn bovendien erg trendy. Heren kunnen bij ons terecht voor boots en veterschoenen. Stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en perfect qua pasvorm. Al de ledersoorten bij Nero Giardini zijn chroom- en nikkelarm. De lijmen zijn op waterbasis, ideaal dus voor mensen met een allergie.

  • Sorteer op

Een onmisbaar accessoire voor dagelijks gebruik is je handtas, je neemt ze overal mee naartoe en ze moet naast mooi ook praktisch zijn. Nero Giardini biedt je de perfecte tas!

Bekijk de volledige collectie van Nero Giardini hier online en bestel of reserveer jouw favoriete paar Nero Giardini schoenen vandaag.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat