Schoenen en Tassen van Nero Giardini

Schoenen en Tassen van Nero Giardini

Om de hoge kwaliteit van hun producten te garanderen worden de schoenen van Nero Giardini ontworpen en gemaakt in Italië. Zo kunnen ze al jaren rekenen op het vertrouwen van hun klanten en blijven ze jobs creëren. We zijn verheugd om bij Schoenen Torfs een mooie collectie schoenen en tassen van Nero Giardini te mogen aanbieden voor dames, heren en meisjes. Hun collectie is steeds on trend! In ons Nero Giardini assortiment vind je modellen die exclusief online verkocht worden en enkele van onze winkels hebben zelfs een heuse Nero Giardini shop in shop! Ben je dus op zoek naar exclusiviteit dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Alle Nero Giardini schoenen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en perfect qua pasvorm. Al de ledersoorten bij Nero Giardini zijn bovendien chroom- en nikkelarm. De lijmen zijn op waterbasis, ideaal dus voor mensen met een allergie! Meerdere modellen zijn trouwens ook geschikt voor steunzolen. Veel troeven dus om te kiezen voor Nero Giardini!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Een onmisbaar accessoire voor dagelijks gebruik is je handtas, je neemt ze overal mee naartoe en ze moet naast mooi ook praktisch zijn. Nero Giardini biedt je de perfecte tas!
Bekijk de volledige collectie van Nero Giardini hier online en bestel jouw favoriete paar Nero Giardini schoenen vandaag.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat