Schoenen van Christoff

Schoenen van Christoff

De Vlaamse schlagerkoning Christoff, die in de voorbije jaren is uitgegroeid tot een trendsetter, liep al langer met het idee rond om wat met mode te gaan doen. Het was vooral zijn voorliefde voor mooie en bijzondere schoenen die Christoff ertoe aanzette om een eigen collectie te ontwikkelen. De keuze om samen te werken met Schoenen Torfs lag voor de hand. Zowel Christoff als Schoenen Torfs zijn vaste waarden in Vlaanderen. Beiden vinden draagbare mode en uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding belangrijk.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

In nauw overleg werd de collectie samengesteld. Het resultaat mag gezien worden! Heren- en damesschoenen die mooi, trendy en draagbaar zijn, in een stijlvolle schoendoos, met bijpassende schoenlepel. Alle modellen zijn volledig vervaardigd uit leder en hebben een uitermate zachte, uitneembare binnenzool. De schoenencollectie richt zich naar alle leeftijden en kan voor alle gelegenheden. Een echte must-have!
Bekijk hier onze collectie Christoff schoenen. Kies jullie favoriete paar, bestel online en geniet van onze gratis levering en retourzending. Nog vragen tijdens de bestelling of over de schoenen? Aarzal niet om onze klantenservice te contacteren.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat