Herenschoenen van Christoff

Herenschoenen van Christoff

Met een eigen schoenencollectie, het album ‘Hou me vast’ en een reeks feestelijke najaarsconcerten viert Christoff zijn 25-jarige artiestenjubileum. De Vlaamse schlagerkoning, die in de voorbije jaren sowieso is uitgegroeid tot een trendsetter, liep al langer met de idee rond om wat met mode te gaan doen. Het was vooral zijn voorliefde voor mooie en bijzondere schoenen die Christoff ertoe aanzette om een eigen collectie te ontwikkelen. De keuze om samen met Schoenen Torfs de collectie uit te brengen, lag voor de hand. Zowel Christoff als Schoenen Torfs zijn vaste waarden in Vlaanderen. Beiden vinden draagbare mode en uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding belangrijk.

  • Sorteer op

In nauw overleg werd de afgelopen maanden een collectie samengesteld. Het resultaat mag gezien worden! Elf modellen herenschoenen die mooi, trendy en draagbaar zijn, in een stijlvolle schoendoos, met bijpassende schoenlepel. Alle modellen zijn volledig vervaardigd uit leder en hebben een uitermate zachte, uitneembare binnenzool. De schoenencollectie richt zich naar alle leeftijden en kan voor alle gelegenheden. Een echte must-have voor komende winter!

Bekijk hier onze Christoff boots en Christoff casual herenschoenen. Kies jullie favoriete paar, bestel online en geniet van onze gratis levering en retourzending. Nog vragen tijdens de bestelling of over de schoenen? Aarzal niet om onze klantenservice te contacteren.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat