Meisjesschoenen met Lijm op Waterbasis

Naast chroomallergie is er steeds meer sprake van allergische reacties op de lijm in de schoenen. Heb je dit ook bij je dochter ondervonden? Hopelijk kunnen wij je dan verder helpen met ons aanbod meisjesschoenen met lijm op waterbasis. Het is geen makkelijke strijd maar uiteindelijk zullen meer en meer leveranciers hun aanbod schoenen voor contactallergie vergroten zodat ook wij dat kunnen doen. Het merk Kavat is alvast een pionier en je kan dan ook kiezen uit toffe meisjesschoenen die zowel chroomvrij/arm zijn als vervaardigd met lijm op waterbasis. Een ander alternatief kunnen natuurlijk ook volledig lijmvrije schoenen zijn.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Voeten kunnen aangetast worden doordat er lijm in de schoenzolen zit. In combinatie met de warmte van de voet wordt de lijm zachter en reageert de voetzool met een allergische reactie. Het voornaamste doel tegen deze reactie is het voorkomen van contact van de huid met de lijm. Moet je nu afscheid nemen van je schoenencollectie? Natuurlijk niet! Wees creatief en gebruik een inlegzooltje of draag een dubbel paar kousen. Kijk dan ondertussen rustig uit naar een nieuw paar met lijm op waterbasis.
Maak komaf met die vervelende allergie! Koop snel een paar meisjesschoenen met lijm op waterbasis online. Laat ze gratis leveren en stuur ze gratis retour indien ze niet naar wens zijn.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat