Chroomvrije en Chroomarme Damesschoenen

Een chroomallergie maakt je zoektocht naar het perfecte paar schoenen nog moeilijker. Omdat wij weten dat elke vrouw altijd op zoek is naar haar ideale droomschoen, bieden wij hier een uitgebreide collectie chroomvrije en chroomarme schoenen aan waarbij je hart instant een sprongetje maakt! Het leer van de schoenen werd niet gelooid met vervuilend chromaat maar op natuurvriendelijke basis, wat niet alleen beter is voor de gezondheid maar ook voor het milieu. Een ander goed alternatief bij contactallergieën zijn schoenen die vervaardigd zijn uit stof, imitatieleer of synthetisch materiaal. Merk je toch dat je nog reacties ervaart? Neem dan de tijd om ook eens onze collectie damesschoenen met lijm op waterbasis te bekijken want ook deze allergie steekt steeds vaker de kop op.


  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Chromaat is een zoutverbinding van het metaal chroom. Deze stof wordt onder andere gebruikt bij het looien van het leder voor schoenen. Mensen met een contactallergie voor chromaat kunnen dus irritaties ondervinden bij het dragen van lederen schoenen. Door het zweten heeft men vaak enkel in de zomer last van deze allergie. Je kan dus beter niet met blote voeten in leren schoeisel lopen omdat door het zweten het chromaat uit het leer vrijkomt.
Bestel online en geniet van onze gratis verzending en retourservice. Heb je vragen, aarzel niet om onze klantenservice te contacteren. We helpen je graag 7 op 7 verder.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat