Contactallergie voor Chroom en/of Lijm in Schoenen en Tassen

Steeds meer mensen ondervinden een allergische reactie op met chromaat gelooid leder of lijm in hun schoenen. Heb jij ook vaak last van deze contactallergie? Wij stelden voor jou een mooi assortiment samen om jouw contactallergie te lijf te gaan. Dit assortiment bevat chroomarme/vrije schoenen en tassen, lijmvrije schoenen en schoenen met lijm op waterbasis. Heb je enkel last van chroomallergie? Stoffen schoenen, imitatieleren of synthetische kunnen ook soelaas bieden. Probeer zeker zoveel mogelijk blote voeten te vermijden of leg een badstoffen zooltje in je schoenen. Zet vandaag de eerste stap naar jeukvrije voeten!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Contactallergie voor bepaalde bestanddelen in schoenen komt relatief vaak voor. Je kan o.a. een allergische reactie vertonen voor chromaat in het leder of voor de lijm. Het is vaak erger in de zomer omdat schoenen dan meer blootvoets gedragen worden en omdat zwetende voeten de allergenen makkelijker doen vrijkomen. Er bestaat helaas geen remedie dus voorkomen is beter dan genezen!
We ondervinden dat contactallergie steeds vaker de kop opsteekt en daarom sporen wij onze leveranciers aan om hier rekening mee te houden. We hopen zo ons aanbod lijmvrije schoenen, schoenen met lijm op waterbasis en chroomvrije/arme schoenen en tassen alleen maar te vergroten.
Heb je een keuze gemaakt, koop dan online. Je betaalt geen verzendkosten en ook het retourneren is gratis. Nog vragen? Onze klantendienst staat voor je klaar!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat