Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Net een online bestelling geplaatst, wat een gemakkelijk te hanteren website en zo vlot om alles in te vullen. Nu nog enkel wachten op onze levering!!!

-- hannelore, poperinge -- 28/09/2014

Goede online service. Maar waarom duurt het 5 tot 7 werkdagen? In Nederland ontvang je je bestelling de volgende dag al! Daar kan Torfs nog iets van leren...

-- s van hooydonk, Wuustwezel -- 23/09/2014

We zijn al jaren vaste klant bij Torfs, het enthousiasme en de vriendelijkheid van het personeel waarderen we ten zeerste. Vandaag (20/09/2014) hadden we echter een vervelende ervaring met één van de medewerkers bij Torfs Lochristi. De verkoopster dramde haar eigen zin door bij het kiezen van kinderschoenen, waardoor mijn man en ik eigen zeer ontgoocheld de zaak verlaten hebben. Alles gebeurt met de computer, maar mijn zoontje zijn mening werd afgedaan als 'kinderpraat'. 'De techniek staat toch voor iets he, mevrouw'. In Lochristi zien ze ons niet meer terug! We gaan liever winkelen waar verkoopsters je mening respecteren en waar we rustig schoenen kunnen kiezen, zonder de computer erbij!

-- Sercu, Lokeren -- 20/09/2014

Gisteren heb ik steunzolen gekregen en dus moest ik vandaag aangepaste schoenen gaan kopen . Dus ik eerst naar Brantano met de vraag ik heb steunzolen kan u mij helpen ? Ja mevrouw kijk maar op de dozen daar plakt een stickertje op waarop staat dat u de zolen er kan uithalen deze schoenen zijn geschikt voor steunzolen . Na wat rondkijken en passen besluit ik naar schoenen Torfs te gaan met de zelfde vraag en daar heeft de winkeljuf mij zo goed geholpen, schoenen aanbevolen uitgehaald laten passen de een na de ander . Alhoewel zij er alleen voor stond in de winkel en er nog andere klanten waren heeft ze toch voldoende tijd uitgetrokken om mij te helpen en de andere klanten niet te verwaarlozen . EEN DIKKE PLUIM VOOR TORFS BREE

-- Berghs Viviane, Neeroeteren -- 18/09/2014

Zeer goede service, erg vriendelijk en professioneel personeel bij Torfs Sint- Truiden! Hier kunnen andere winkels een puntje aan zuigen! Proficat, doe zo verder! :-)

-- Evelien Lefèvre, Heers -- 03/09/2014

Dubbele dikke duim voor Torfs Sint-Truiden. Wat een TOP service... Mijn dochter gaat nu terug met plezier schoenen kopen. Wij weten vanaf nu waar we moeten zijn voor kinderschoenen

-- Van de Voorde, Sint-Truiden -- 02/09/2014

Zaterdag supergoed ontvangen en geholpen geweest in Torfs Oudenaarde voor mijn dochters eerste schoentjes. Mijn dochtertje apetrots en wij met heel wat goeie raad bijgestaan. Hartelijk dank !

-- Nathalie, Oudenaarde -- 01/09/2014

Torfs team Lommel (zoals de dames bij Torfs in Lommel zich noemen) heeft ons vandaag uiterst vriendelijk voort geholpen. Ze hebben ons en nog enkele andere late kopers op gateau getrakteerd die hun baas hen aangeboden had. Ze verzekerden ons dat ze met veel plezier voor hun baas werken en dat hebben wij als klanten kunnen merken. We hebben er aangenaam kunnen shoppen.

-- Gijsbers Chris, Zonhoven -- 30/08/2014

Supersnelle levering, alles correct! Bovendien nog leuk verpakt ook met mooie shoppingtas!

-- Sofie Bogemans, Lier -- 21/08/2014

Na veel keren ballerina's bestellen op andere websites wegens 'moeilijke voeten' kwam ik bij jullie uit. Ik besloot de Hampton bay ballerina's te bestellen, had ik veel eerder moeten doen! Wat een zalige dingen, ze lopen bijna als slofjes en de kwaliteit is zeer mooi. Als deze in meer kleuren bestaan zou ik er volgende zomer zeker nog kopen :) groetjes

-- Tessa, Limburg -- 19/08/2014