Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Een vlotte en stipte levering met een persoonlijke toets. Kelly, bedankt voor de goede zorgen dat het pakketje verzorgd en netjes ingepakt was. Het kadootje was een leuk hebbedingetje. Proficiat Schoenen Torfs voor de goede service.

-- Karin, Bekkevoort -- 11/12/2014

Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan via de webshop en elke keer opnieuw is het een aangename verrassing om de doos te openen. Een glimlach door het persoonlijke kaartje en de boodschap :-) Jullie doen altijd meer dan wat een klant verwacht. Super om bij jullie te kunnen bestellen.

-- Sebastiaan, Erpe-Mere -- 03/12/2014

Wat een top service bij schoenen torfs te sint-Andries ! Ik ging met een bepaalde vraag over mijn schoenen en kreeg totaal onverwachts een nieuw paar schoenen. Ik ben een zeer tevreden klant en vergeet die schone geste nooit ! Ik zal graag terug bij jullie in de winkel komen voor het ganse gezin !

-- Sylvie Parmentier, sint-andries -- 30/11/2014

Wat een super service! Ben een online shopper en heb al veel pakketjes thuis gekregen. Jullie mooie pakketje steekt er ver bovenuit. Bedankt Evy om mijn pakketje met zorg te verpakken en de leuke nagelvijltjes erbij als cadeautje. Ik ben fan!

-- Karin, Emblem -- 22/11/2014

Gisteren in Torfs Jabbeke schoenen gekocht voor mijn 13-jarige zoon. Super geholpen geweest en erg vriendelijk bediend. Bedankt daarvoor!

-- Francesca, Oostende -- 20/11/2014

Hartelijk dank aan de vliegende medewerkster Vicky in het filiaal van Torfs in Edegem. Je was bijzonder attent en hulpvaardig. Intussen werd de bestelling correct en tijdig bij mij thuis afgeleverd. Bert

-- Bert Nelen, Hove -- 19/11/2014

Vandaag zijn mijn schoenen aangekomen van het merk wonders , zoals afgesproken op de juiste dag en ze zitten perfect , zeker voor herhaling vatbaar , altijd mooie acties en een zeer vlugge en correcte klantenservice, zeker tot nog eens !!!

-- isabelle bauwens, pittem -- 19/11/2014

Als vaste klant bij Torfs zijn we af en toe toch nog verbaasd van de uitstekende service die Torfs biedt ! Vorig weekend een paar schoenen met minimiem kleurverschil gepast. De verkoopster bood met de glimlach meteen aan om een tweede paar van een andere winkel te laten komen ter vergelijking, en beide paren 10 dagen voor me aan de kant te houden. Bijgevolg heb ik vorige vrijdag met veel plezier deze schoenen gekocht. En ook nu weer op deze site: ruim aanbod tegen een goede prijs, alles geleverd zonder verzendkosten, gratis weer in te ruilen indien gewenst, én betaalmogelijkheden te over, inclusief Paypal en zonder meerkost... Nog een extra paar voor de zoon en voor mezelf besteld. Hier kunnen er veel nog wat van leren :-) Bedankt, en doe zo verder ! Paul

-- Paul, Bazel -- 16/11/2014

Voor de eerste keer online schoenen besteld. Ze werden perfect op tijd bezorgd volgens de afgesproken leveringstermijn. Het was duidelijk dat er veel zorg werd besteed aan de verpakking en verzending vanwege de leuke attenties ("mindfull"wenskaartje en dankjewel pralines) die er bij waren. Bedankt Micha en Wouter

-- Min Martens, Borsbeek -- 14/11/2014

Graag een proficiat aan het verkoopsteam van Turnhout Gasthuisstraat. Ik werd geholpen door Annelies,die me met raad en daad bijstond. Met een engelengeduld heeft ze me verder geholpen. Haar eerlijk advies stel ik zeker op prijs. Een aanrader!!

-- Monique, Retie -- 13/11/2014