Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Zeer goede service, erg vriendelijk en professioneel personeel bij Torfs Sint- Truiden! Hier kunnen andere winkels een puntje aan zuigen! Proficat, doe zo verder! :-)

-- Evelien Lefèvre, Heers -- 03/09/2014

Dubbele dikke duim voor Torfs Sint-Truiden. Wat een TOP service... Mijn dochter gaat nu terug met plezier schoenen kopen. Wij weten vanaf nu waar we moeten zijn voor kinderschoenen

-- Van de Voorde, Sint-Truiden -- 02/09/2014

Zaterdag supergoed ontvangen en geholpen geweest in Torfs Oudenaarde voor mijn dochters eerste schoentjes. Mijn dochtertje apetrots en wij met heel wat goeie raad bijgestaan. Hartelijk dank !

-- Nathalie, Oudenaarde -- 01/09/2014

Torfs team Lommel (zoals de dames bij Torfs in Lommel zich noemen) heeft ons vandaag uiterst vriendelijk voort geholpen. Ze hebben ons en nog enkele andere late kopers op gateau getrakteerd die hun baas hen aangeboden had. Ze verzekerden ons dat ze met veel plezier voor hun baas werken en dat hebben wij als klanten kunnen merken. We hebben er aangenaam kunnen shoppen.

-- Gijsbers Chris, Zonhoven -- 30/08/2014

Supersnelle levering, alles correct! Bovendien nog leuk verpakt ook met mooie shoppingtas!

-- Sofie Bogemans, Lier -- 21/08/2014

Na veel keren ballerina's bestellen op andere websites wegens 'moeilijke voeten' kwam ik bij jullie uit. Ik besloot de Hampton bay ballerina's te bestellen, had ik veel eerder moeten doen! Wat een zalige dingen, ze lopen bijna als slofjes en de kwaliteit is zeer mooi. Als deze in meer kleuren bestaan zou ik er volgende zomer zeker nog kopen :) groetjes

-- Tessa, Limburg -- 19/08/2014

Een plezier om te winkelen bij Torfs Astene-Deinze een super goede bediening, en een dikke pluim voor het personeel, doe zo verder. zekers een aanrader ! Ben weer eens heel tevreden .

-- Vandeputte Annie, Hansbeke- Nevele -- 19/08/2014

Ik kocht onlangs ballerina's bij Torfs in Antwerpen (Meir). Jammer genoeg na een dagje dragen lagen mijn voeten open van een zeer lastige naad. De klantendienst gecontacteerd per mail om +-20u30, 20 min (!) later al een antwoord. Zo snel! Ik mocht terug naar de winkel. In de winkel heb ik het uitgelegd. Ze hebben daar geen probleem van gemaakt. Ik mocht nieuwe schoenen uitkiezen of mijn geld terug vragen. Bovendien was iedereen echt super vriendelijk. Dikke duim voor het personeel van Torfs!

-- Stephanie, Nijlen -- 31/07/2014

Voor t eerst een bestelling online gedaan. Wat een super service! Zondag besteld en dinsdag al binnen! Doe zo verder, zal jullie bij iedereen aanraden :-))

-- Ingrid, Lissewege -- 30/07/2014

Vandaag kocht ik voor het eerst schoenen bij Torfs in Schilde, en ik was aangenaam verrast door de vriendelijkheid van het personeel, en de grote keuze (zelfs in het laatste weekend van de solden). Vanaf nu weet ik waar ik moet zijn voor mijn schoenen! Een groot plezier om in deze winkel te komen!

-- Yves, Schilde -- 27/07/2014