Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Reeds 2 keer schoenen besteld bij schoenen Torfs in Ninove. Super snel telefonisch op de hoogte gebracht van de levering. De schoenen waren er op enkele dagen tijd! Bedankt Torfs Ninove voor de zeer snelle en klantvriendelijke service!!

-- Annelies, Ninove -- 24/07/2014

Bedankt voor de vlotte service . Heb schoenen gereserveerd in de winkel te Lauwe ,en werd er vandaag vlot en vriendelijk geholpen .

-- Declercq Chantal, Gullegem -- 22/07/2014

Heel erg bedankt voor de super snelle levering! Nooit gedacht dat ze zo snel binnen zouden zijn! Met Belgische vlag :-) en ook nog een nagel knippertje voor maar 10 euro! Zal jullie bij iedereen aanraden!

-- Irene, Apeldoorn ( Nederland ) -- 05/07/2014

Ik heb al meerdere keren via de website besteld. Dat bevalt me prima. Een enkele keren ook wat retour moeten zenden en dan zijn de mensen bij de klantenservice erg vriendelijk! Helaas we wonen te ver weg om live een schoenenzaak te kunnen bezoeken. Ben wel erg nieuwsgierig geworden na het lezen van de positieve reacties.

-- Annelies Beekman, Raalte(Nederland) -- 03/07/2014

SUPER tevreden over de bestelling en levering. Alles volgens afspraak. Doe zo verder

-- Nadine, Sint-Amandsberg -- 02/07/2014

hallo!!! gisteren waren we in jullie filiaal in Jabbeke... we zn al jaren klant bij jullie... we willen toch eens een dikke pluim geven vr het vriendelijk personeel! en ook vr de dienst na verkoop...ze gaan steeds professioneel met de klanten om!! we zn tevreden klanten!!!grtjs

-- vanslembrouck, oudenburg -- 26/06/2014

Wij zijn al jaren vaste klant bij torfs . Zaterdag nog maar eens bewezen hoe vriendelijk en behulpzaam het personeel daar is. Bedankt Isabelle uit torfs Oudenaarde!

-- Dorina Vandenheede, Ouwegem -- 17/06/2014

Fijne winkel!

-- Lien, Genk -- 15/06/2014

Een pluim voor de medewerkers in Eeklo. Vriendelijk en behulpzaam zelfs als je met een probleem aan de gekochte schoenen terug komt. Ik kreeg onmiddellijk een tegoedbon en excuses aangeboden. Spijtig genoeg kan dit niet over alle schoenwinkels gezegd worden. Daarom bij deze dames, bedankt om mijn vertrouwen te herstellen. Jullie hebben er een vaste klant bij!

-- Ann Swankaert, Lovendegem -- 12/06/2014

volgens mij is Torfs serieus aan het besparen op de kwaliteit van de schoenen. Mag al voor de tweede keer op korte tijd met een paar schoenen terug gaan omdat ze na een 2 a 3tal weken, en weinig te dragen, als kapot gaan. En voor de vriendelijkheid van de gerante moet ge al niet in Ninove zijn.

-- Elke, Ninove -- 11/06/2014