Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

De klantenservice van Torfs Jabbeke is optimaal. Er was een klein probleem met de pas gekochte schoenen van mijn dochter. Dit probleem werd onmiddellijk en met een glimlach opgelost. Waarvoor dank!

-- karine Beeckman, Jabbeke -- 22/04/2014

Geachte, Graag wil ik jullie langs deze weg bedanken voor de service die de manager van de hoofdzetel in Sint-Niklaas en de winkel in Oudenaarde hebben verricht om toch nog mijn roze pumps van Gabor tijdig te bezorgen. Sabine

-- Sabine, Oudenaarde -- 22/04/2014

Torfs hartelijk dank voor de goede service! Keurig ontvangen vandaag (in Nederland) en de schoenen zitten erg goed. Nogmaals bedankt, jullie zien mij zeker terug!

-- Boelen, Nederland -- 16/04/2014

Graag had ik het team van Torfs Aartselaar eens lekker bestoefd. Ik ben op 9 april schoenen gaan halen voor onze kinderen nu wil het zijn dat onze dochter (4jaar) na de schoenen aan gedaan te hebben daar direct in begint te bloeden aan haar hiel. Ik had dit nog nooit eerder voorgehad. Ik ben terug geweest en ze hadden er een hielbescherming ingekleefd. Maar ook dit hielp niet. Ik ben dan weer terug geweest en mocht een ander paar schoenen kiezen. Dat is gewoon super service!!! Ik koop mijn schoenen nooit ergens anders omdat ik daar telkens vriendelijke verkoopsters tegenover me krijg, altijd spontaan en met een glimlach. Doe zo verder team Aartselaar jullie zijn gewoon TOP !!!!!! Groetjes Elke

-- Elke, Niel -- 15/04/2014

Vandaag wil ik het Torfs Team van Maasmechelen eens loven voor hun werk! Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, Top Team van Isabelle! Ik kijk al uit naar mijn volgende bezoek. Heb immers weer leuke schoenen gereserveerd! Succes verzekert met de hulp van de Torfs Girls van Maasmechelen. Alvast weer bedankt! Groetjes, Dominique

-- Dominique Scheepers-Opgenhaffen, Dilsen-Stokkem -- 14/04/2014

Een dikke pluim aan Torfs Eeklo voor klant vriendelijkheid en service! Ik ging vandaag om nieuwe schonen in Torfs eeklo, ik had enkele maanden geleden nieuwe Neo's gekocht maar er zaten in bijde schoenen een gaatje, ik vroeg aan de verkoopster is dit normaal dat dit zo rap slijt. de lieve filiaal manager vertelde mij dat dit niet zou mogen en dus een vroegtijdige slijtage is en 10min. later na wat opzoek werk op haar pc, omdat ik natuurlijk mijn aankoop bewijs niet had, liep ik buiten met een gloed nieuw paar Neo's!!!! Dat is pas een eerlijke correcte service!!!

-- kenny lootens, waarschoot -- 11/04/2014

Ok

-- Gheuens, Borsbeek -- 11/04/2014

Heel erg bedankt aan Rita van de winkel in Waasland Shopping Center voor de uitstekende service gisteren. Heel vriendelijk en attent, zelfs met veel mensen in de winkel!

-- Simon, Mechelen -- 10/04/2014

Proficiat aan het team van schoenen torfs (Astene) Deinze. Super vriendelijke bediening! Een aanrader! ik kom zeker terug.

-- Robert van de voorde, Nevele -- 08/04/2014

Ik ben superblij met Schoenen Torfs!!! Na heel lang zoeken eindelijk een winkel gevonden met een groot gamma schoenen maat 42. Ook heb ik nu al een paar keer online besteld en ook daarover ben ik heel tevreden en je krijgt er ook steeds een leuke attentie bij ;-). Bedankt Schoenen Torfs!!!!

-- Cathy Parewijck, Borsbeke -- 05/04/2014