Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Ik heb geen gemakkelijke voeten(breed)met knobbels. De schoenen van Gabor die zitten mij enorm gemakkelijk,als pantoffels, en geen pijn. Daarom is die maat H. enorm voetlievend !!! Wat een luxe en nog prijselijk ook. Ik was supertevreden met mijn annkoop . Vriendelijke groeten PS. de schoenen van Gabor die ik nu heb bekeken daar staat niet bij of het G of H maten zijn.

-- Magda Merckx, 2880 BORNEM -- 22/02/2015

Vandaag de bestelling van mijn teenslippers ontvangen, alles prima in orde en een feest om de schoenen uit te pakken! Heel attent papier erbij met boodschap op en klein cadootje. Toppertje Torfs :-)

-- Els Cornelis, Lippelo -- 19/02/2015

Ik ga meestal naar de winkel in shoppingcentrum in Bredene. Supervriendelijke mensen!

-- Els Coenye, Oudenburg -- 18/02/2015

Bij deze een spontane DANK U WEL voor de excellente service ! Ik bestelde voor het eerst online en ben zeer tevreden over jullie diensten: snel, informatief, overzichtelijk en met zorg verpakt en verzonden. Harte dank

-- Van Oosterwijck Denise, Itegem -- 13/02/2015

ik koop veel online, maar ik moet toegeven dat jullie pakjes er toch het beste verpakt zijn. en altijd met leuke geschenken voor de kinderen! alvast bedankt!

-- petra, antwerp -- 09/02/2015

Dikke pluim aan de mensen van de klantendienst, altijd bereikbaar en bijzonder vriendelijk verder geholpen!

-- Katia, Merelbeke -- 08/02/2015

Zojuist in de torfswinkel te Sint-Andries Brugge super geholpen geweest. Heel erg bedankt voor zo een klantvriendelijkheid en service en steeds met een glimlach. Al mijn schoenen komen van bij Torfs en dat heeft een reden!!!!!

-- Elke, Sint-Andries -- 04/02/2015

ongelooflijk blij met mijn solden laarzen, mooi verpakt, perfecte maat, je ziet onmiddellijk of je maat er nog is en proper op tijd geleverd. ik ben fan!!!! dank je wel

-- rosita, temse -- 04/02/2015

Super service

-- Marc Oeyen, Balen -- 02/02/2015

Super service, vriendelijk en snel telefonisch geholpen! Ook leuk is de kleine attentie (kleurpotloodjes) in het pakketje voor mijn dochter.

-- Kim, Hamme -- 02/02/2015