Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Vorig weekend nog schoenen gekocht voor mijn zoontje bij schoenen torfs Denderleeuw. De winkelverantwoordelijke daar is gewoon top! Wij gaan steeds daar voor schoenen voor hem en elke keer zijn we er zeer tevreden. Dikke pluim voor het personeel van denderleeuw

-- Bonnie, Denderleeuw -- 20/10/2014

Ik ben heel blij van de service van Torfs! Ik heb op de website schoenen gekocht die ik sinds maanden zoekte. Binnen een paar dagen waren mijn schoenen ontvangen. Ze zijn heel leuk! En ik heb nog een extra gift (kledingborstel) gekregen. Super! Hartelijk dank!

-- Cécile, Brussel -- 17/10/2014

Mijn pantoffels van Scapa ontvangen! Dank jullie wel voor de zeer snelle levering. Complimenten voor de verzorging van het pakketje. Zag er allemaal zo netjes uit en hartelijk dank de kledingborstel. Zal zeker niet mijn laatste bestelling bij jullie zijn. Nogmaals hartelijk dank! En veel succes.

-- Karen, Renesse -- 13/10/2014

Amai, dat gaat toch altijd zo vlotjes. Kom je op de Groenplaats bij Anita en Hilde terecht dan wordt je pas echt als een koning verwend. Beide dames lachen altijd, druk of niet, tijd maken ze voor alle klanten. En aan uitpakken geen gebrek, ze doen er echt alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen met het geschikte paar schoenen buiten gaat. Voor mij geen andere winkel meer.

-- Vanluchene Iris, Antwerpen -- 04/10/2014

Beste, Er is een nieuwe , mooie Torfswinkel geopend in Geraardsbergen met zeer vriendelijk personeel. Nu is mijn vraag waarom de gezinsbond-spaarkaart niet geldig is in deze winkel en ik dus beter naar de winkel in Ninove rijdt omdat ze daar wel geldig is. als ik voor mezelf en de kinderen nieuwe herfst- en winterschoenen koop zit je al gauw aan een hoog bedrag. Kan dit geregeld worden zodat wij hier ook in Geraardsbergen kunnen van genieten, want dit vind ik wel een jammere zaak.

-- Pevenage, geraardsbergen -- 02/10/2014

Net een online bestelling geplaatst, wat een gemakkelijk te hanteren website en zo vlot om alles in te vullen. Nu nog enkel wachten op onze levering!!!

-- hannelore, poperinge -- 28/09/2014

Goede online service. Maar waarom duurt het 5 tot 7 werkdagen? In Nederland ontvang je je bestelling de volgende dag al! Daar kan Torfs nog iets van leren...

-- s van hooydonk, Wuustwezel -- 23/09/2014

We zijn al jaren vaste klant bij Torfs, het enthousiasme en de vriendelijkheid van het personeel waarderen we ten zeerste. Vandaag (20/09/2014) hadden we echter een vervelende ervaring met één van de medewerkers bij Torfs Lochristi. De verkoopster dramde haar eigen zin door bij het kiezen van kinderschoenen, waardoor mijn man en ik eigen zeer ontgoocheld de zaak verlaten hebben. Alles gebeurt met de computer, maar mijn zoontje zijn mening werd afgedaan als 'kinderpraat'. 'De techniek staat toch voor iets he, mevrouw'. In Lochristi zien ze ons niet meer terug! We gaan liever winkelen waar verkoopsters je mening respecteren en waar we rustig schoenen kunnen kiezen, zonder de computer erbij!

-- Sercu, Lokeren -- 20/09/2014

Gisteren heb ik steunzolen gekregen en dus moest ik vandaag aangepaste schoenen gaan kopen . Dus ik eerst naar Brantano met de vraag ik heb steunzolen kan u mij helpen ? Ja mevrouw kijk maar op de dozen daar plakt een stickertje op waarop staat dat u de zolen er kan uithalen deze schoenen zijn geschikt voor steunzolen . Na wat rondkijken en passen besluit ik naar schoenen Torfs te gaan met de zelfde vraag en daar heeft de winkeljuf mij zo goed geholpen, schoenen aanbevolen uitgehaald laten passen de een na de ander . Alhoewel zij er alleen voor stond in de winkel en er nog andere klanten waren heeft ze toch voldoende tijd uitgetrokken om mij te helpen en de andere klanten niet te verwaarlozen . EEN DIKKE PLUIM VOOR TORFS BREE

-- Berghs Viviane, Neeroeteren -- 18/09/2014

Zeer goede service, erg vriendelijk en professioneel personeel bij Torfs Sint- Truiden! Hier kunnen andere winkels een puntje aan zuigen! Proficat, doe zo verder! :-)

-- Evelien Lefèvre, Heers -- 03/09/2014