Wat vind jij van Schoenen Torfs? Heb je een leuke winkelervaring achter de rug of wil je iets kwijt? Laat het ons gerust weten via onderstaand gastenboek. Voor algemene vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.

×
Schrijf een reactie in ons gastenboek:

Wat andere mensen te vertellen hebben

Beste klanten, ik kan en mag getuigen intussen van een eerste ervaring van on line schoenen kopen bij Torfs : ik heb nog nooit zo een slechte ervaring gehad met on line aankopen. Om te beginnen liet de bestelling al veel langer dan verwacht op zich wachten , wat niet zo erg is. Eenmaal de bestelling ontvangen, bleek de linkerschoen al weken gedragen of maanden in een winkel gelegen, wat dus gewoon onaanvaardbaar is. Mijn slechtste on line ervaring ooit dus. Ik hoop dit nooit meer te moeten herlalen.

-- De Vleminck, Ninove -- 27/01/2015

Ik wil graag Alana van Torfs Eeklo even in de bloemen zetten omdat zij, ondanks de soldendrukte en drukke zaterdag ons toch op een erg klantvriendelijke manier en vooral door haar correcte opvolging heeft geholpen bij het vinden van het allerlaatste paar van deze kinderschoenen binnen de Torfswinkels. Bij deze nogmaals bevestigd waarom we trouwe klant moeten blijven. Dank!

-- Sofie, Evergem -- 22/01/2015

Ik heb eergisteren voor de eerste keer schoenen via de site gekocht en vandaag al gekregen. Jammer genoeg te klein, maar ik kan omruilen via de winkel in Mechelen, waar een grotere maar beschikbaar is of via de site. Snelle en goede service, wat wil je nog meer

-- Sonja Franken, Mechelen -- 22/01/2015

Toch even het torfsteam Beveren in de bloemetjes zetten... Elke keer weer verwonder ik me erover hoe klantvriendelijk, behulpzaam en geduldig de dames zijn. Met mijn kids, nog eens meten, nog een vraagje, mogen ze een dagje opzij? Nen dikke merci!

-- Annelies Devriendt, Beveren -- 12/01/2015

Dank je wel Torfs voor de 10% extra korting bovenop de reeds 30% op mijn mooie nieuwe Gabor laarzen. Ik kocht 2 jaar geleden lange laarzen met hoge hakken. Na een paar maanden bleek ik onstabiel te lopen op de hakken, ze waren precies los. Ik ging terug naar Torfs Eeklo en daar beaamde de gerante mijn probleem en zei dat de leest kapot was en dat dit om een fabrieksfout ging. Na heel wat opzoekwerk (het merk verkochten ze intussen niet meer) bestelde ze een nieuw paar identieke laarzen. In het begin ook weer geen probleem na een paar maanden weeral hetzelfde. Gisteren ging ik even solden en kocht een paar nieuwe laarzen. Aan de kassa gekomen vertelde ik nog even het probleem en toonde de laarzen. De gerante herinnerde zich onmiddellijk het probleem. Ik zei dat ik niet verwachte dat ik een ander paar kreeg of eender wat. Na overleg zei de gerante ; Mevrouw vindt u het ok dat wij 10% extra geven op het nieuwe paar. Ik zei ; maar nee, dat hoeft echt niet, ik kreeg reeds een paar nieuwe toen. Maar dit is als extra tegemoetkoming voor het ongemak zei ze.Dit is nu pas service, en dat is ook de reden dat ik al altijd Torfsklante ben en blijf!

-- Cathy, Eeklo -- 11/01/2015

Gratis verzending via de website, jammer dat het niet werkt en als je dan kiest voor afhaling in winkel alles wèl soepel verloopt. Dus moet je het toch afhalen. Dit noem ik geen optimale klantenservice...

-- ducro-wouters, pulderbos -- 03/01/2015

Heel tevreden over de snelle en correcte service van Torfs ! Ook fijne acties met korting! Bedankt aan Eline voor het verpakken van mijn Ara laarsjes en mijn Crinkles handtas ! Kortom: voor herhaling vatbaar! Aan alle medewerkers van Torfs mijn beste wensen voor een succesvol 2015!

-- Carine, Hasselt -- 31/12/2014

Na twee uur tevergeefse pogingen op de computer uiteindelijk toch via de ipad mijn bestelling kunnen plaatsen. Tijdrovende bezigheid, zo online shoppen!

-- Veerle, Mortsel -- 30/12/2014

Snelle levering! Goede service ook in de winkel (Genk)! Leuke collectie en kwaliteit! Top!!!!

-- Michou, Maaseik -- 24/12/2014

Zeer correcte en snelle verzending, steeds met een toffe attentie. Top! Ook uitgebreid gamma van grotere maten voor vrouwen, na jaren van frustratie om te kleine maten is Torfs een verademing.

-- Evelyn, Winksele -- 23/12/2014