Torfs acties en wedstrijden

We houden je op de hoogte van de laatste acties en de tofste wedstrijden van Schoenen Torfs. Kom hier dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Zet je schoentje voor de Sint…

Gepost op 17/11/2014 in
  1. Acties

... en win een speelgoedbon ter waarde van 50 euro! Kleur, verf, versier en knutsel jouw schoentje voor Sinterklaas in elkaar! Breng het ten laatste op 5 december 2014 naar de Torfswinkel in jouw buurt en wie weet vult de Sint jouw schoentje met een leuk cadeau!

Lees meer »

Dankjewel!

Gepost op 06/11/2014 in
  1. Acties
  2. Algemeen

Dankjewel! Van 7 tot en met 16 november willen we jullie bij Torfs bedanken met 10% korting*. Gewoon zomaar…  omdat jullie de liefste, mooiste, tofste, trouwste, leukste en knapste klanten ooit vinden! Dankjewel!

Lees meer »

Flairboots

Gepost op 14/10/2014 in
  1. Acties
  2. Schoenencollectie
  3. Tips

Deze mag je niet missen! Met de allround winterboots kies je voor een trendy en comfortable must-have in je je winter-schoenencollectie. Je hebt de keuze uit 6 kleuren, je kan ze dragen op 4 verschillende manieren. De Flairboots zijn eindeloos combineerbaar met elke outfit! Kies je kleur – zwart, blauw, donkerbruin, lichtbruin, cognac of ecru, kies je styling – casual, bikerstyle, fashionable of comfy en duik het najaar in. De supervoordelige prijs, krijg je er tot en met 17/11 (of tot einde voorraad) zomaar bovenop!

Lees meer »

Laat je Timberlands personaliseren!

Gepost op 10/10/2014 in
  1. Acties

Koop op 25 oktober een paar Timberlands in onze Torfs winkel op de Meir en laat ze personaliseren door de Timberland crew. Je gaat naar huis met een uniek paar Timberlands! Hot hot hot dit najaar!

Lees meer »

Download de gratis app en laat je inspireren! Een feel good gevoel voor komend najaar is niet ver weg. Een urban casual look voor haar, een grungy look voor hem: in het Choez 2.0 magazine vind je inspiratie voor herfst/winter! Helemaal hot, zijn de Timberlands. Wij geven je enkele tips en tricks hoe je ze kan stylen. Met deze app ben je helemaal klaar voor de winter!

Lees meer »

Bij Torfs worden alle jongens en meisjes verwelkomd als echte VIPs! De magische-voeten-meet-machine staat klaar om onze sterren passend te ontvangen en te voorzien van een paar trendy winterstappers. Bovendien krijg je van 1 tot en met 13 oktober 2014 10% korting* op alle schoenen voor kinderen tot en met 14 jaar!

Lees meer »

Sunday Shopday

Gepost op 29/09/2014 in
  1. Algemeen
  2. Schoenenwinkels

Op zondag 5 oktober 2014 openen winkels over heel België de deuren, ook Schoenen Torfs doet mee! Samen met Comeos, de federatie van de handel en diensten in België, maken we op vijf oktober van Sunday een echte shopday. Bijna alle Torfswinkels zijn die dag geopend, behalve de Torfswinkels in Turnhout, Basilix, Heist-op-den-berg, Ninove, Wijnegem shopping en Waasland shopping. Alle info en openingsuren (bepaald door de gemeentes...) op www.sundayshopday.be.

Lees meer »