Torfs acties en wedstrijden

We houden je op de hoogte van de laatste acties en de tofste wedstrijden van Schoenen Torfs. Kom hier dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Vind jij het ook zo leuk shoppen bij Torfs? Help ons om opnieuw de award van Beste Winkelketen binnen te halen! Schoenen Torfs dingt mee naar het kroontje in 2 categorieën: categorie schoenen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=18&Qpunch=202) en categorie mode-accessoires en handtassen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=14&Qpunch=167). Door je stem uit te brengen, maak je bovendien zelf ook kans op mooie prijzen!

Lees meer »

TOMS – afkorting voor Tomorrow Shoes zijn deze zomer een echte rage. Celebs zoals Rihanna en Julia Roberts zijn al helemaal mee met deze nieuwe trend. Met deze espadrilles kom je niet alleen hip en stijlvol voor de dag, je maakt meteen ook een statement. Want Toms is meer dan alleen maar een paar schoenen. Met het ‘one for one’ principe, zorgen ze er bij Toms voor dat voor elke verkocht paar schoenen, ook een paar gegeven wordt aan kinderen in arme landen die het werkelijk kunnen gebruiken. Bij Torfs kunnen we niet anders dan dergelijke projecten een warm hart toedragen. Want maken we zo niet allemaal de wereld een beetje mooier?

Lees meer »

Ontwerp je eigen Teva Sandaal

Gepost op 20/05/2014

  In samenwerking met Teva daagt schoenwinkelketen Torfs kinderen uit om de nieuwe Kids Hurricane sandaal te ontwerpen. Vanaf maart 2014 kunnen kinderen zich uitleven op het patroon en de kleuren van de kindersandaal. Als klap op de vuurpijl wordt het mooiste ontwerp in productie genomen en ligt het in 2015 exclusief in alle Torfs filialen!

  Lees meer »

  Klaar voor de zomer? Download onze gratis app ‘Choez 2.0’ en laat je inspireren. Deze zomer gaan we vooral voor casual, sportief en comfortabel elegant en dat hoeft helemaal niet saai te zijn! Speel op veilig met een look in neutrale kleuren of ga heerlijk uit de bol met een moderne twist in je schoenen. Ga je op avontuur, naar zee of op citytrip? Met de juiste schoenen, begint je vakantie zorgeloos! 

  Lees meer »

  Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor moederdag? Met de cadeaubox van Torfs scoor je gegarandeerd. Want zeg nu zelf, welke vrouw krijgt niet graag een paar schoenen of een handtas cadeau? Zeg het dit jaar dus met een tas of een schoentje!

  Lees meer »

  Zet je schrap want vanaf 20u vanavond (dinsdag 3 juni 2014), krijg je zomaar even 10% korting op onze online collectie*! Niet treuzelen want onze 8-tot-8 korting loopt morgenvroeg (woensdag 4 juni 2014) af om 8u 's morgens. Je kan dus een nacht lang heerlijk shoppen mét korting! 

  Lees meer »

  Schoenen Torfs zet de deuren van haar distributiecentrum open voor het grote publiek! Kom langs van 30 april tot en met 11 mei 2014 en maak je keuze uit meer dan 25.000 paar schoenen uit de lente– en zomercollectie! Voor dames, heren en kinderen. Ruime keuze in alle bekende merken aan onklopbare prijzen! Rechtstreeks van invoerder naar klant.

  Lees meer »

  Ga van woensdag 30 april 2014 tot en met zaterdag 3 mei 2014 naar de Torfswinkel in je buurt en laat je onderdompelen in de wereld van Stones and Bones. Iedereen wint een leuke prijs uit het grabbelspel! Bij aankoop van een paar Stones and Bones maak je bovendien kans op een coole step of levenslang gratis schoenen*!

  Lees meer »

  De zon schijnt weer wat langer, tijd dus om onze tenen weer wat te laten ademen! Start met een peeptoe, toon geleidelijk aan meer huid, totdat je nog enkel bandjes rond je voeten hebt... zalig! Maak je voeten helemaal summerproof met een leuk kleurtje op je nagels! Bij aankoop van Clarks (sandalen of open schoenen) krijg je nog tot en met 1 mei 2014 een gratis set van 3 nagellakjes. Bekijk de hele Clarks collectie en pas jouw favoriete modellen, want wie op zoek is naar modieuze schoenen met het nodige comfort, zit perfect bij Clarks!

  Lees meer »