Torfs acties en wedstrijden

We houden je op de hoogte van de laatste acties en de tofste wedstrijden van Schoenen Torfs. Kom hier dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Download de gratis app en laat je inspireren! Een feel good gevoel voor komend najaar is niet ver weg. Een urban casual look voor haar, een grungy look voor hem: in het Choez 2.0 magazine vind je inspiratie voor herfst/winter! Helemaal hot, zijn de Timberlands. Wij geven je enkele tips en tricks hoe je ze kan stylen. Met deze app ben je helemaal klaar voor de winter!

Lees meer »

Bij Torfs worden alle jongens en meisjes verwelkomd als echte VIPs! De magische-voeten-meet-machine staat klaar om onze sterren passend te ontvangen en te voorzien van een paar trendy winterstappers. Bovendien krijg je van 1 tot en met 13 oktober 2014 10% korting* op alle schoenen voor kinderen tot en met 14 jaar!

Lees meer »

Sunday Shopday

Gepost op 29/09/2014 in
  1. Algemeen
  2. Schoenenwinkels

Op zondag 5 oktober 2014 openen winkels over heel België de deuren, ook Schoenen Torfs doet mee! Samen met Comeos, de federatie van de handel en diensten in België, maken we op vijf oktober van Sunday een echte shopday. Bijna alle Torfswinkels zijn die dag geopend, behalve de Torfswinkels in Turnhout, Basilix, Heist-op-den-berg, Ninove, Wijnegem shopping en Waasland shopping. Alle info en openingsuren (bepaald door de gemeentes...) op www.sundayshopday.be.

Lees meer »

Je oude schoenencollectie is geld waard! Gooi je oude, nog draagbare schoenen niet zomaar weg. Gééf ze weg. Met de opbrengst bouwt hulporganisatie Cunina samen met Torfs verder aan een school in Nepal. In ruil voor je oude schoenen krijg je bovendien 10% korting* op je volgende aankoop! Geldig van 27 augustus tot en met 14 september.

Lees meer »

Pumps met dierenprint make-over

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zijn de hielen van jouw favoriete pumps beschadigd? Overtrek ze met een tof stofje! Ga helemaal trendy en kies voor een leuke dierenprint, een heerlijk subtiele en modieuze toets aan je schoenen.

Lees meer »

Ballerina’s met kettingen

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zin om jouw ballerina een meer fashionable look te geven? Met enkele eenvoudige tools en tricks van Caroline Verbrugghe, tover je ze in no-time om tot het pronkstuk van je outfit!

Lees meer »