Torfs acties en wedstrijden

We houden je op de hoogte van de laatste acties en de tofste wedstrijden van Schoenen Torfs. Kom hier dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Turnpantoffels met korting!

Gepost op 21/08/2014 in
  1. Acties

Helemaal klaar voor een nieuw schooljaar? Dan mogen een paar turnpantoffels niet ontbreken! Van 27 augustus 2014 tot 14 september 2014 krijg je 50% korting en een cool dino-rugzakje er bovenop! Voor slechts 3,47 euro schitter jij in de turnzaal!

Lees meer »

Pumps met dierenprint make-over

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zijn de hielen van jouw favoriete pumps beschadigd? Overtrek ze met een tof stofje! Ga helemaal trendy en kies voor een leuke dierenprint, een heerlijk subtiele en modieuze toets aan je schoenen.

Lees meer »

Ballerina’s met kettingen

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zin om jouw ballerina een meer fashionable look te geven? Met enkele eenvoudige tools en tricks van Caroline Verbrugghe, tover je ze in no-time om tot het pronkstuk van je outfit!

Lees meer »

Torfs is trotse sponsor van Fantasia Festival dat doorgaat op zaterdag 23 augustus 2014 op de festivalterreinen in Hamme-Zogge. Met een fantastische line-up, belooft dit alweer een fantastisch festival te worden! Wil je erbij zijn? Doe mee en win één van de 25 duotickets voor Fantasia Festival!

Lees meer »

Vind jij het ook zo leuk shoppen bij Torfs? Help ons om opnieuw de award van Beste Winkelketen binnen te halen! Schoenen Torfs dingt mee naar het kroontje in 2 categorieën: categorie schoenen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=18&Qpunch=202) en categorie mode-accessoires en handtassen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=14&Qpunch=167). Door je stem uit te brengen, maak je bovendien zelf ook kans op mooie prijzen!

Lees meer »

TOMS – afkorting voor Tomorrow Shoes zijn deze zomer een echte rage. Celebs zoals Rihanna en Julia Roberts zijn al helemaal mee met deze nieuwe trend. Met deze espadrilles kom je niet alleen hip en stijlvol voor de dag, je maakt meteen ook een statement. Want Toms is meer dan alleen maar een paar schoenen. Met het ‘one for one’ principe, zorgen ze er bij Toms voor dat voor elke verkocht paar schoenen, ook een paar gegeven wordt aan kinderen in arme landen die het werkelijk kunnen gebruiken. Bij Torfs kunnen we niet anders dan dergelijke projecten een warm hart toedragen. Want maken we zo niet allemaal de wereld een beetje mooier?

Lees meer »

Ontwerp je eigen Teva Sandaal

Gepost op 20/05/2014

    In samenwerking met Teva daagt schoenwinkelketen Torfs kinderen uit om de nieuwe Kids Hurricane sandaal te ontwerpen. Vanaf maart 2014 kunnen kinderen zich uitleven op het patroon en de kleuren van de kindersandaal. Als klap op de vuurpijl wordt het mooiste ontwerp in productie genomen en ligt het in 2015 exclusief in alle Torfs filialen!

    Lees meer »