Torfs acties en wedstrijden

We houden je op de hoogte van de laatste acties en de tofste wedstrijden van Schoenen Torfs. Kom hier dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Je oude schoenencollectie is geld waard! Gooi je oude, nog draagbare schoenen niet zomaar weg. Gééf ze weg. Met de opbrengst bouwt hulporganisatie Cunina samen met Torfs verder aan een school in Nepal. In ruil voor je oude schoenen krijg je bovendien 10% korting* op je volgende aankoop! Geldig van 27 augustus tot en met 14 september.

Lees meer »

Pumps met dierenprint make-over

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zijn de hielen van jouw favoriete pumps beschadigd? Overtrek ze met een tof stofje! Ga helemaal trendy en kies voor een leuke dierenprint, een heerlijk subtiele en modieuze toets aan je schoenen.

Lees meer »

Ballerina’s met kettingen

Gepost op 12/08/2014 in
  1. Tips

Zin om jouw ballerina een meer fashionable look te geven? Met enkele eenvoudige tools en tricks van Caroline Verbrugghe, tover je ze in no-time om tot het pronkstuk van je outfit!

Lees meer »

Torfs is trotse sponsor van Fantasia Festival dat doorgaat op zaterdag 23 augustus 2014 op de festivalterreinen in Hamme-Zogge. Met een fantastische line-up, belooft dit alweer een fantastisch festival te worden! Wil je erbij zijn? Doe mee en win één van de 25 duotickets voor Fantasia Festival!

Lees meer »

Vind jij het ook zo leuk shoppen bij Torfs? Help ons om opnieuw de award van Beste Winkelketen binnen te halen! Schoenen Torfs dingt mee naar het kroontje in 2 categorieën: categorie schoenen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=18&Qpunch=202) en categorie mode-accessoires en handtassen (http://www.bestewinkelketen.be/stemmen?&C1=14&Qpunch=167). Door je stem uit te brengen, maak je bovendien zelf ook kans op mooie prijzen!

Lees meer »